Moto Puro

Moto Puro, dealer voor Regio Eindhoven( en daarbuiten)

Attiba Belgrave, kampioen 3D cup 2014logo-motopuro

Jean-Claude en Eveline Luijkx zijn doorgewinterde motormensen die na vele jaren Harley-Davidson gekozen hebben voor het dealerschap van Ducati. Begin 2011 ging de winkel aan de Gulberg 45a te Nuenen open en dat hebben ze in de regio geweten.

NIEUW EN GEBRUIKT

zoals bij elke dealer is er keuze uit alle nieuwe modellen van Ducati en Scrambler, maar ook voor een tip top gebruikte motorfiets of scherpgeprijsde demo moet je in Nuenen zijn. op hun website zie je snel of ze jouw droommotor hebben staan.

WINKEL

De openheid van het echtpaar komt je in de winkel tegelmoet. Leuke aankleding, goed assortiment en uiteraard vakmanschap zorgt voor een tevreden gevoel bij de aankoop van je motor, kleding of accessoires.

WERKPLAATS

De werkplaats wordt bemand door goed door Ducati getrainde monteurs die keer op keer je motor weer perfect onderhouden. Volgens de Ducati standaard met de bijbehorende Ducati tarieven.

SPECIALS

Vooral Jean-Claude wil nog wel eens met een mooie special komen, zoals de eerste Panigale caféracer, een hele speciale Diavel of wat te denken van de hele aparte Scrambler. Naast het vastleggen van zijn fantasie over hoe motoren ook gemaakt kunnen worden wil Moto Puro laten zien welke kwaliteiten ze in huis hebben. Dus als je zelf een mooi idee hebt, maar je zoekt een adres die het voor jou kan realiseren, dan kun je altijd eens een praatje maken met Jean-Claude van Moto Puro

stunt900al13-bluepani-cafe-racer

ACTIVITEITEN

Gedurende het jaar worden er activiteiten georganiseerd door Moto Puro, dat varieert van een leuke paasshow met proefrijden op vele modellen tot aan een circuitdag met begeleiding en alles wat je daartussen maar kan bedenken.

Kijk eens op hun website om op de hoogte te blijven van de activiteiten.

www.motopuro.nl

https://www.facebook.com/MotoPuro/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

de leukste Ducaticlub in Nederland