Lid Worden

Lid Worden van DOC-NL.

Leuk dat je ook op deze pagina komt kijken, op één of andere manier hebben we je interesse gewekt.

Wat krijg je als lid, is een vraag die we vaak krijgen?
Leuke, fantastische, waardevolle ontmoetingen met mede Ducatisten. Technische kennis delen, verhalen vertellen en vriendschappen opbouwen. Dit alles in een ongedwongen gezellige sfeer, in principe moet je bij ons niets en dat maakt het zo alsof je onder vrienden bent.

Verder krijg je een persoonlijke sleutelhanger en een exclusief DOC-NL T-shirt.

Wat kost een lidmaatschap is de volgende vraag?

Een lidmaatschap van DOC-NL kost je € 24,50 per jaar.(Mocht je ons extra willen steunen? Dat mag natuurlijk altijd)
We zijn nu nog een kleine club en kunnen niet iedere week iets organiseren( iedere week leeft ook niet in onze gedachte, maar ons streven om in ieder geval één keer per maand iets te doen gaat zo goed als lukken. Extra input qua ideeën is natuurlijk geweldig en we nodigen je als lid dan ook graag uit om met deze ideeën te komen.

Kijk maar op onze pagina evenementen om te zien wat we allemaal doen in 2013 ( onze 2e jaar dat we bestaan)

Als je lid wil worden van DOC-NL (de door velen gebruikte afkorting voor de Ducati Olanda Club) moet je een paar stappen doorlopen.

1)  Vul het lidmaatschapsformulier in, die vindt je hier >>>> Lid Worden Formulier <<<<

2)  Je krijgt van ons een factuur die je nog wel even moet betalen, anders ben je nog geen lid.

3)  Nadat we je betaling ontvangen hebben, versturen we je de sleutelhanger en T-shirt. ( je lidnummer staat ook op de factuur en als deze betaald is kun je al gebruik maken van de voordelen van het lid zijn.

Heb je nu nog vragen? Stel ze gerust, we geven je zo snel mogelijk antwoord.

Leden van DOC-NL worden door DOC-NL geregistreerd bij ducati in Italië. Je hoeft dit bij DOC-NL niet zelf te doen en je ontvangt dan vanzelf een berichtje als je welkomstpakket uit Italië is aangekomen. ( Vanuit Italië worden er drie keer per jaar pakketten verstuurd naar de clubs, de clubs zijn verplicht deze paketten te distribueren zo gaat het dan weer verder naar de afzonderlijke leden))

de leukste Ducaticlub in Nederland