Doelstellingen van DOC-NL

De Ducati Olanda Club heeft de volgende doelstellingen door de notaris laten vastleggen:

* het zijn van een platform voor liefhebbers van motoren van het merk Ducati en/of motoren die zijn voorzien van een Ducati motorblok
* het ondersteunen en het begeleiden van ledenactiviteiten
* het bevorderen van de onderlinge contacten tussen de leden
* het bevorderen van kennisoverdracht tussen de leden onderling en in het bijzonder tussen eigenaren van bovengenoemde type motoren, dealers en Ducati specialisten
* het organiseren van evenementen voor haar leden
* het behartigen van belangen van haar leden, voor zover deze met motorrijden en in het bijzonder met het rijden met bovengenoemde typen motoren verband houden
* het bevorderen van de motorsport in het algemeen

 

Het merk Ducati staat voor de ware liefhebber garant voor emotie en  liefde voor de toegepaste techniek. Passie voor het ware Ducati gevoel. De bovenstaande doelstellingen dragen bij aan het beleven van deze passie.

Van wezenlijk belang voor de Ducati Olanda Club is, dat iedere Ducati liefhebber binnen de club gelijkwaardig is, dus dezelfde privileges heeft en vrijuit zijn/haar inbreng kan geven.

Wij streven ernaar om ledeninitiatieven, zoals het organiseren van toertochten of meetings, te ondersteunen.

Het delen van beschikbare kennis staat bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben veel echte Desmodromics onder onze leden, die altijd bereid zijn hun kennis met medeleden te delen. Daarnaast hebben wij goede contacten met dealers en Ducati specialisten.

Leden maken een club en zullen daarom ook meebepalen hoe we als club zijn en wat we doen.

Meetings vormen een wezenlijk onderdeel van de Ducati Olanda Club. We streven ernaar om deze regelmatig te organiseren (en/of te ondersteunen).

Voor de liefhebbers die vinden dat een Ducati ook regelmatig op het circuit te vinden moet zijn, organiseren we circuitdagen (al dan niet in samenwerking met andere organisaties).

Voor al onze evenementen geldt, iedereen is van harte welkom!

 

Motorrijden is een gevoel van vrijheid. De Ducati Olanda Club biedt deze vrijheid in saamhorigheid rondom een gedeelde passie.

de leukste Ducaticlub in Nederland